Belirli özellikler mobil uygulamalar lisanslı kumarhane para için oynarken

Basamaklı mekanizmalar çevrimiçi slotlarda Başarıbet ve parametreler

Herkes, çevrimiçi kulüp, hatırlıyorum böyle isimler, örneğin, “kademeli makaralar” , “Yuvarlanan makaralar” ve “Yuvarlanan makaralar”. Hepsi demek istiyor özdeş mekanizma.Kazanan kombinasyon yeni simgeler sahip olmak ek ödül bir dönüş. Standart başarı bet giris sağlayın müşteri yalnızca bir şans bir kazanma kombinasyonu her dönüşte. O yükler devrim ve bekler benzer görüntüler aktif hatlar. Çevrimiçi slotlar basamaklı (çığ, düşme vb.)) makaralar işlev farklı, sunma kullanıcı şans ek kazançlı ödül için. Şöyle görünüyor:

  • Sonuç olarak döndürme inşa edilir kazanan kombinasyon.
  • Resimler bir başarılı kombinasyon silindi (ya patlayabilir) ve boş alanlar atmak.
  • bunlarda serbest yerler form veya (düşme) yeni semboller .
  • Kullanıcı ödül alır eğer bunlar ek olarak form kazançlı bir kombinasyon kendi aranızda veya makaralar üzerindeki diğer piktogramlar ile.

Bu algoritma kazanan kombinasyonlar kazanana kadar çoğaltılır aktif hatlarda inşa edilmesi durmayacak. Farklı adlar verildiğinde, tüm işlevsellik iş aynı şekilde. İlk ve modernize edilmiş bu türden oyun öne çıkıyor Gonzo’nun Görevi , üretildi NetEnt ve 2010’da yayınlandı.

Şöhret nedenleri kademeli slotlar Basaribet

Oyuncular artık yeterli değil temel başlat makaralar ve görünmesi için bekleyin kazanma kombinasyonu ödeme hatlarından biri.dinamik oyun ve ilginç eğlence tarafından motive ediliyor, ayrıntılı grafik öğeleri ile 3D animasyon ile başlangıç efektler ve bitirme algoritmalar oyuna maksimum karlılık eklemek. Cascade Reels yüzde yüz bu istekleri karşılıyor. Düşüyor zafer diziler ve bu yeni simgelerle aynı anda dikkat çekmek ve güçlendirmek duygular.Özellikle çığlardan biri yol açacak büyük ödül.

Basamaklı makaralar fırsat sağlayın kazan birkaç bir tur için ödemeler. oluştururken ödül kazanan diziler arka arkaya birkaç kez kazançlar teklif çok önemli miktar. Bireysel şirketler kullanın ek katsayılar bu önemli ölçüde arttı ödül.

RTP ve dağılım üzerindeki etki

Kademeli kural olarak etkilemez oyuncuya beklenen getiri oyun simülatörleri. İzin veriliyor bul simülatörler ile önemli karlılık yüzdesi (daha büyük 97 %) veya nispeten küçük (daha az %94). İlişki yok yükselen resimler ve değer RTP beklenmiyor.

Bu arada, basamaklı makaralar arttırma önemli miktarda kazanma olasılığı. Çalışma prensibi çevrimiçi slot Başarı bet bunu sırasında yeniler temel dönüş. Sonuç olarak cihazlar ile kademeli mekanik geleneksel olarak var önemli dağılım. Çünkü makaralar yetenekli açın iki kez (veya daha fazla) aynı fiyata.Bu anlamayı mümkün kılar karlı zincirler yapamayacak biçim çok sık. dalga çevrimiçi slotlar içindeki periyodiklik genellikle artık yok %25-30.

Register

Have an account?