Kdaj bi morali staviti Popolnoma nova sprememba

C-igre na srečo nenehno in ima kateri koli blokator, je preprost za uporabo, da imate svoj cilj, da plavate ali namestite donosno blefiranje z visoko frekvenco. Še enkrat, vse od teh, ki jih prinese a, bo postavljeno v kontrolno območje za ravnovesje, tako kot roke, ki so vredne ravni, vključno s QQ. Medtem ko se boste morali preizkusiti z odlično metodo blind-GTO (we.elizabeth. uravnotežen pristop, ki se nikoli ne prilagodi), je edina pot, da se znebim EV, tako, da preverim kombinacijo, ki ima veliko EV, tako da lahko stavite. Posledično je veliko ljudi nagnjenih k temu, da morajo v teh klepetalnicah igrati mešano strategijo (tako za c-stave kot za izpit). Preden začnete z mešanjem, je najbolje, da si ogledate najnovejše pomanjkljivosti zapletanja lastnih sredstev.

  • Vozlišče bomo zaklenili OOP na najnovejši pristop in lahko odklenete Ip.
  • Samo pomerite se in jim lahko dovolite, da osvojijo majhen pot s Pocket Kings.
  • Čista oznaka K-J-8, tudi če je veliko bolj povezan, morda še vedno igra, a niti približno normalno.
  • Nadpari so bili degradirani, da bi vam pomagali stopnji 2 dati prav tukaj zaradi vaših nutted objav in lahko se zgodi, da se bodo vaši najvišji deleži izvlekli toliko.
  • Druga možnost je, da uporaba mešane metode skupaj s svojimi solidnimi flush izvlečki o tem monotonem flopu pomaga, da je zelo težko ugoditi nasprotniku, da bi izkoristil svoje.

Če so v zvezi z draperijami, potem ne skrbite preveč za svoje ohlapne klice. Ko pa je v stanju, bi morali odstopiti nekaj najšibkejših kart, ki jih boste morda celo dvignili s stola. Te vrste šibkih dajejo pogosto slabe rezultate, ki imajo za seboj prostega športnika. Vaša lastna odškodnina zaradi tega bo učinkovita veliko bolj skupaj z vašimi najmočnejšimi rokami, ki lahko unovčijo tiste posameznike, ki zavržejo klice. Lahko bi vam koristil njihov omejeni razpon zaradi igralnega sloga z nekaj značilnimi močnimi kombinacijami v vaši raznolikosti.

Bet365 bonus koda | Strategije za dosege pokra

Ker sem športnik menjalnika, preprosto izenačim ali zvišam te c-stave in boste imeli res večjo mojo predstavo o teh posodah bodisi takoj, bet365 bonus koda sicer za poznejšo serijo. Full-ring PLO in morda igranje znotraj multiway potov je precej preprosto in lahko razumete lažje, kot mislite; shorthanded PLO in lahko igrate znotraj shorthanded potov, ki imajo bolj sivo mesto. Vprašajte se, kakšne oblike rok, razen dna, potrebuje par-par, da gredo na kupe krompirjevega čipsa na ploščo T86. Če je boljši partner, najboljši kicker preprosto preslab, da bi šel, kaj bo?

Ko je sprememba dejansko visoka karta, izbira krajše sonde ponavadi

Kdaj bi morali staviti Popolnoma nova sprememba

Pravzaprav so vse informacije o pokru na tej strani prevzete iz »GTO smell poskusa«, da se zagotovi njihova primernost. Spletni poker nam omogoča, da natančno opevamo nova nagnjenja naših tekmecev. Igranje v realnem času zahteva pozorno opazovanje, da pridemo do enakovrednih zaključkov. In nekakšen nasprotnik z zmanjšanimi stavami, ki je lahko nenehno v našem podjetju, je klicni kanal.

Če pa bi lahko izbrali vse približno tri klepetalnice s popolnoma enako velikostjo, bi lahko bila precej večja napaka. In začeli boste temeljiti na njegovem položaju, doslednosti plošče in o tem, kako se zagotovo plošča poveže z vašim in V-jevim izborom. To je pravzaprav strategija Ip po različici inšpekcij OOP za flop (korak 1.) in lahko (dos.) ustrezno.

Proti ribi, ki ima globino sto BB-jev, vam niti ni treba razlikovati med obema kombinacijama, od blefa in vrednosti 3-stav. Raje si preprosto prizadevajte za veliko posod v položaju od morskih sadežev, brez sramu 3-gaming, ki imajo roke, ki imajo odlično igralnost, kot so J-Ts, 8-7s, Q-9s in podobno. Opustite popolnoma nov šibkejši daj na primer 5-3s in lahko boste Q-Jo iz celotne sorte.

Kdaj bi morali staviti Popolnoma nova sprememba

Poleg tega, ko sta bili dve visoki srčki za ploščo in bo na vrsti tudi majhen diamant, je zasluga, da verjetno ne bo udaril v izbor. Znotraj celotnega našega vodnika za samopomoč pri Cooking pot Limitation Omaha bomo še naprej razmišljali o igri po flopu. Na tej strani bomo delali na zelo specifičnem, vendar zelo pomembnem in morda nekoliko podrobnem področju spletne igre, ki je razširitveno igranje znotraj samotnih povečanih košev. Ali obstaja c-wager bend ali pravilnost imena, ki bi jo lahko rudarili znotraj našega nasprotnika?

Register

Have an account?